Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu örgünın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri yüz baplar muhatara görmez.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara yakışır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Evlerde, emekyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve basitçe halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en oranlı bedel politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın bapları, sıcaklığa Yangın kapısı istanbul dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cihetı saf, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın saye özelliklerine sahiptir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Report this wiki page