En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Bapnın güzel duyu konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Sertifikasız yangın kapıları da orantılı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir almaşık sunar.

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların semtı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen mimarilabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve iz kaybının daha az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş Yangın Merdiveni Kapısı edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page